Čas dostave naročenega blaga je 1 – 5 delovnih dni od dneva oddaje naročila.

Pakete dostavljamo z dostavno službo DPD. Ponudnik si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil učinkoviteje.

Poštnina je brezplačna ob nakupu 100 in več EUR.

V primeru pogostega neprevzemanja poslanih paketov si pridržujemo pravico, da stranka paket plača pred pošiljanjem (po predračunu).

Dostava prek DPD

Po predaji paketa dostavni službi prejme kupec obvestilo na e-mail, ki ga je vpisal ob naročilu. Obvestilo vsebuje račun v PDF obliki in povezavo za sledenje paketu. Na dan dostave je omogočen tudi vpogled v časovno obdobje znotraj 1 ure, ko naj bi kurir prispel na naslov, možne so neposredne spremembe v zvezi z dostavo.

Na dan dostave prejme kupec samodejno SMS obvestilo dostavne službe na številko mobilnega telefona, ki ga je vnesel ob naročilu, z navedenim pričakovanim časom za dostavo.

Če zaradi odsotnosti dostava ni možna, kurir pusti obvestilo pri čemer se lahko kupec obrne na dostavno službo za dogovor o ponovenem terminu dostave. V nasprotnem primeru bo paket po 5 delovnih dneh vrnjen.

Enkratni ponovni poskus dostave je vključen v ceno dostave naročila. Menjava naročil, ki so bila že predana dostavni službi niso možna. Če želite več informacij o dostavi, nas kontaktirajte po e-pošti: info.si@ehorti.com